Vitgransvägen 13, 231 76 Beddingestrand

Om oss

Maria

Maria är er värdinna under vistelsen. Det är hon som välkomnar er och tar hand om eventuella frågor och önskningar. Under lågsäsong arbetar hon även som konsult inom mode och event. Hon brinner för kundservice och vill att ni ska känna er som hemma på gården. 

Ola

Ola är självklart tillgänglig för frågor och hjälp men jobbar under vardagarna en bra bit bort. Han jobbar i bankvärlden och älskar de lugna helgerna på landet. 

Barnen

Vi har även två små pojkar på 9 och 10 år. 

Om oss

Vår familj bestående av Ola, Maria, Oscar, Sigge och hunden Molly bor i det gamla stallet på denna 1800-tals gård 400 meter från den underbara sandstranden. Det är Maria som sköter lägenheterna och kontakten med er gäster. I högsäsong är hon här i stort sett varje dag och svara mer än gärna på era frågor och hjälper er med allt ni kan behöva.

Vi flyttade till gården 2010 och började renovera i stort sett direkt. Vi har aldrig riktigt slutat renovera men man blir aldrig klar med ett gammalt hus. Ängagården är ursprungsgården i området och det var inte allt för länge sedan som marken ner till vattnet och runt om tillhörde. Under åren har olika ägare styckat av marken och idag är det ca 2500 kvm kvar. Gården har varit bondgård men har också tillhört fiskare. Under tiden som bondgård hade man hästar, kor och grisar i stallet. Där det idag finns tvättstuga fanns hönshus och senare rökeri. När gården tillhörde fiskare hängde man näten i stallet. På 30-40 talet brann boningshuset ned, om inte helt så nästan. Stallet har också använts som festlokal på senare tid och idag bor vi här. Har ni anknytning till gården och har historier att berätta så hör av er!

Varmt välkomna!

Rating on booking.com

Lämna gärna en kommentar om oss på tripadvisor. Här håller vi på att registrera oss och har fått några omdömen redan som var på 100%.

Vi är ett värdpar som inte dömmer, alla är välkomna oberoende av hur man ser ut eller vilken sexuell läggning man har.

Vi har betyg 9,4 av 10 på booking.com och är väldigt stolta över våra fina recensioner. Läs gärna mer under fliken recensioner.

Hör av er till oss och boka ditt boende!

Dröj inte för länge med att boka, sommarmånaderna fylls på snabbt och likaså jul och nyår! Hör av er på info@lillaangagarden.se eller ring 0410-25878.