farmacia guadalajara ivexterm herbs similar to ivermectin for humans ivermectina daña el hígado ivermectina causa taquicardia ivermectine voor mensen how much injectable ivermectin to give a dog where to buy ivermectin for humans south africa kup quanox
Vitgransvägen 13, 231 76 Beddingestrand

Lägenhet ÄNG

Lägenhet ÄNG

Från 1250kr/natt

dubbelsäng, våningsäng, 2 enkelsängar, bäddsoffa

6+2

ca 70kvm

Fiber

Djur INTE tillåtna

Lägenhet Äng är vår största lägenhet med vardagsrum på ovanvåningen. Här är även 2 enkelsängar i den öppna planlösningen. Det finns även ett separat sovrum med dubbelsäng på ovanvåningen. Nere hittar du kök, badrum samt ett sovrum. Wifi och tv från bredbandsbolaget ingår. Lägenheten är ljus och fräscht inredd med moderna möbler.

Handdukar, lakan och slutstädning ingår i priset. Denna lägenhet är djurfri.

OBS! I högsäsong tar vi endast emot veckobokningar med byte på lördagar. Pris för en vecka 8500kr.

Lilla Ängagården ligger idylliskt i Beddingestrand med ca 400 meter till havet och 100 meter till öppna fällt. Under högsäsong har vi en matbutik på gångavstånd (ca 10 min), minigolfbanor, restauranger och en underbar sandstrand. Ta gärna med era cyklar då det finns cykelväg hela vägen till Ystad längs med havet. Annars har vi cykeluthyrning i byn. Vi har tre lägenheter som vi kallar HAV, STRAND och ÄNG. Vi hyr ut dem veckovis under högsäsong. Till lägenheterna finns egen trädgård på baksidan av huset med uteplats och grill samt en uteplats på framsidan med morgonsol. De ligger i det gamla boningshuset på en lugn grusväg med gungor och leksaker i trädgården. De har båda fullt utrustade kök med spis, kyl, frys eller frysfack, kaffekokare och mikrovågsugn. De har mellan 4 och 8 sovplatser var. Barnstol och spjälsäng finns att låna utan kostnad.

Är du redo att boka din vistelse?

När du är redo tryck på knappen här bredvid och du kommer till bokningssidan. Här kan du välja om du vill betala senare eller direkt via PayPal. Har du några frågor är det bara att ringa mig på 0410-25878.
BOKA NU

Kaffe & Te

Kaffe och te finns alltid i lägenheten och är givetvis helt gratis. Vi försöker att ha ett urval som passar alla. Är det något ni saknar är det bara att fråga så hjälper vi er. 

Bokhylla

Vi har en liten bokhylla i lägenheten. Vi försöker fylla på med både vuxen böcker och barnböcker då och då. Här kan man låna och läsa så mycket man vill. Är man inte klar med boken så får man ta den med sig mot att man lämnar en annan. 

Spel och pussel

Vi har en liten spelhylla där vi har självklara saker som kortspel och uno. Men vi fyller på med diverse bordspel då och då. Här hittar man även pussel. 

Fritt wifi

Vi har fiber i huset och en snabb router så det fungerar bra. Det går utmärkt att jobba härifrån eller ladda ner en film. Om ni mot all förmodan har problem så hjälper vi er!

Kök

Köket är fullt utrustat med allt vad man kan behöva på semestern. Diskmaskin, spis med ugn, mikrovågsugn, visp, stavmixer, brödrost, kaffekokare och vattenkokare finns. Och en mängd andra köksprylar som kan vara bra att ha. Fattas ni något så frågar ni bara! 

Tv

Vi har fiber tv från bredbandsbolaget i lägenhet ÄNG. Här kan ni spola tillbaka eller kolla på något ni missat. Har ni svårt för tekniken är det inga problem, det löser vi!

Testimonial